Українська Монтажна Компанія – «Лідер галузі»
Українська Монтажна Компанія – «Лідер галузі»
Українська Монтажна Компанія – провідне підприємство в сфері надання послуг з монтажу технологічного обладнання та будівництва і монтажу трубопроводів, встановлення та монтажу машин та устаткування, монтажу та ремонту парових, водогрійних котлів, виробництва будівельних металевих конструкцій.

Співпрацюючи з такими відомими в Україні та за її межами промисловими та аграрними гігантами, як група компаній «ІНТЕРПАЙП–УКРАЇНА», «НІБУЛОН», «Дніпроспецсталь», ПАТ «НРЗ», «НТЗ», «ІНТЕРПАЙП НІКОТЬЮБ», «МИРОНІВСЬКИЙ ХЛІБОПРОДУКТ», «Королівський смак», Кондитерська фабрика «РОШЕН», ПКП «Котлогаз», «Костал-Україна», КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго», ТОВ «Бель Шостка Україні», завод «ДАНОН» та інші, Українська Монтажна Компанія має хорошу репутацію якісного підрядника.

Динамічне просування до поставлених цілей зумовлено професіоналізмом, інноваційним підходом до організації бізнесу та згуртованою командною роботу, націленою на якісний результат. На підприємстві норми, що стосуються ділової етики, законності та чесності, є принциповими.
Знаменно, що в Україні укладається Національний бізнес-рейтинг. Його відзнака для підприємства – це свідчення високої кваліфікації, вміння працювати, збагачувати нашу Вітчизну, створювати нові робочі місця. З вершини Національного Олімпу хочемо подякувати Оргкомітету Національного бізнес-рейтингу, Асамблеї ділових кіл, нашим партнерам. Саме тепер, після отримання цієї нагороди та визнання якості наших робіт, УМК впевнено розвивається в Україні та просувається на європейський ринок.
команда УМК