«ОНБУД» – у топі кращих підприємств України
«ОНБУД» – у топі кращих підприємств України
Універсальна проектно-будівельна компанія «ОНБУД» працює в Україні і країнах СНД більше 5 років і має досвід роботи у більш ніж 50 успішних проектах. Поєднує у собі ідеальне співвідношення ціна/якість, чим і заслужила прихильність клієнтів. Компанія є володарем міжнародної нагороди Leader of the branch за внесок у розвиток економіки України і поліпшення добробуту жителів країни.

Головна мета діяльності «ОНБУД» – забезпечення найвищої якості послуг. Тому до підбору співробітників у компанії ставляться з особливою серйозністю, наймаючи на роботу фахівців тільки високого класу.

Серед вагомих конкурентних переваг компанії:

  • розробка і виконання індивідуальних проектів будь-якої складності,
  • гарантії на виконану роботу,
  • велика географія діяльності,
  • якісні матеріали і інструменти,
  • партнерство з провідними виробниками будівельних матеріалів,
  • знижка для клієнтів від партнерів.
Багатопрофільна компанія «ОНБУД» має широкий спектр діяльності: фасадні і покрівельні роботи, будівельний альпінізм, будівництво й облицювання АЗС, ремонтні роботи, «домашній майстер», вантажоперевезення меблів, переїзди квартир і офісів. Компанія співпрацює із більш ніж з 40 виробниками, серед яких – Tikkurila, Knauf, Rash, Caparol, Fiorano, Cersanit, Rockfon, Dulux.

ВИНАГОРОДА ЗА ДОБРОСОВІСНУ ПРАЦЮ

Нинішній рік видався для компанії продуктивним і повним подій, одна з найважливіших – присудження статусу лідера економіки України. Будівельна компанія «ОНБУД» увійшла до топу Національного бізнес-рейтингу за результатами всеукраїнського ранжирування підприємств і визнана «Лідером галузі». Вручення нагороди відбулося на XXXV Урочистій церемонії нагородження лідерів економіки країн-учасниць Союзу НБР.

Співробітники «ОНБУД» пишаються не лише досягненнями підприємства, але і своїми особистими, адже їх вклад у високі результати був відмічений іменними нагородами. Олександр Лимар удостоєний ордену Decus oeconomicae («Гордість економіки»), а Віталій Кауненко – медалі Bene merenti de professione («За професійні заслуги»). Міжнародним сертифікатом кращого фахівця Employee of the year 2016 нагороджений Вадим Желев. Персональним Міжнародним сертифікатом була відмічена бухгалтер підприємства Вікторія Лимар.

Вітаємо колектив «ОНБУД» з почесними нагородами. Бажаємо Вашій компанії і надалі утримувати лідерські позиції, досягати поставлених цілей і продовжувати радувати не лише українського, а й зарубіжного споживача.