«Безпека Комплекс» стабільно демонструє успіх
«Безпека Комплекс» стабільно демонструє успіх
Понад 10 років успішно працює охоронна організація «Безпека Комплекс». Одна з кращих компаній у своїй сфері, вона дає реальні гарантії збереження матеріальних цінностей клієнтів, успішність якої неодноразово підтверджена почесними званнями і нагородами.

Підприємство надає широкий спектр послуг:
- охорона клієнтів – фізичних осіб і об'єктів;
- охоронна сигналізація з виведенням на централізований пульт спостереження і виїзд груп реагування на сигнал тривоги;
- пожежна сигналізація і системи гасіння пожеж;
- системи відеоспостереження.

Злагоджена і професійна робота команди «Безпека Комплекс» забезпечує не лише охорону, а й матеріальну відповідальність за ввірені цінності клієнтів. Їх рекомендації з вибору компанії є кращим підтвердженням якості і стабільності послуг, що представляються. Заслуговує на увагу гнучка і доступна політика цін.

Створена на базі організації школа бойових мистецтв «Аркуда» дає змогу постійно підвищувати рівень підготовки фахівців в області безпеки, зокрема числі в екстремальному водінні, стрільбі і інших необхідних навичках. У планах компанії немало нових розробок в охоронному бізнесі. Одна з них – створення системи з високим рівнем захисту корпоративного і особистого транспорту клієнта.

Такі престижні нагороди, як «Лідер галузі 2012», «Професіонал року» в 2013 і «Лідер року 2016» за результатами незалежного ранжирування Союзу Національних бізнес-рейтингів є реальним підтвердженням стабільності і успішності ПП «Безпека Комплекс».

Про надійність говорить і той факт, що свою безпеку команді «Безпека Комплекс» довірило понад 1000 українських компаній, серед яких: АТБ, Приват Банк, група компаній «АЛЛО», COFFEE LIFE, Homer Software House.