Компанія DIM group визнана лідером галузі
Компанія DIM group визнана лідером галузі
DIM group – девелоперсько-будівельний холдинг повного циклу, що успішно реалізував низку житлових комплексів. Високу ефективність діяльності підтверждує й нагорода «Лідер року 2017».
DIM group – девелоперсько-будівельний холдинг повного циклу, що успішно реалізував низку житлових комплексів в передмісті столиці, серед яких клубний будинок «Соборний» і ЖК «Фамільний» в Броварах. На черзі – житлові комплекси «Автограф», «А52», «Метрополіс» в Києві. В 2017 році група компаній DIM стала членом Ради директорів Конфедерації будівельників України – найбільш авторитетного галузевого об'єднання в країні.

У портфелі компанії на різних стадіях будівництва майже 1 000 000 кв.м житлової нерухомості. Високу ефективність діяльності підтверждує й нагорода «Лідер року 2017» Національного бізнес-рейтингу. Відзнака підтверджує, що підприємтсво DIM group у результаті загальнодержавного щорічного рейтингування, основаного на аналізі фінансово-економічних показників, увійшло до переліку кращих у своїй галузі.

Своїм успіхом DIM group завдячує, в першу чергу, прагненню засновників створювати кращі у своєму класі об'єкти. Саме завдяки цьому підприємство багато в чому стало першим – першим провело артезіанську воду в кожну квартиру в ЖК «Автограф», першим почало будівництво житлового комплексу з найвищим класом енергоефективності.

Злагоджена робота професіоналів, вимогливість до якості будівництва та великі амбіції, що мотивують реалізовувати все кращі проекти, – ось запорука успіху DIM group.
Статус Лідера – це завжди символ надійності і довіри. Це означає планомірно реалізовувати свою бізнес-стратегію, виконувати зобов'язання перед інвесторами, партнерами, державою і суспільством, розвивати проекти, які стають зразковими за рівнем комфорту в своєму класі. У свою чергу, будь-які досягнення – це додатковий стимул, мотивація до поліпшення.
прокоментував керуючий партнер DIM group Олександр Насіковський