«ВВВ-Спецтехніка» 5 років тримає лідерство
«ВВВ-Спецтехніка» 5 років тримає лідерство
Національний бізнес-рейтинг вже понад п'ять років поспіль відмічає досягнення підприємства нагородами.
Херсонське підприємство «ВВВ-Спецтехніка» спеціалізується на будівництві землесосних снарядів марки НСС за погодженими із Регістром судноплавства України проектами, переобладнанні та модернізації земснарядів будь-якої марки. На підприємстві запроваджена система управління якістю ISO 9001:2008 стосовно будівництва, переобладнання, модернізації та ремонту суден, корпусних конструкцій, судового обладнання та землесосних снарядів. Крім цього, підприємство має Свідоцтво відповідності вимогам Регістру судноплавства України для здійснення будівництва, переобладнання, модернізації та ремонту суден, корпусних конструкцій, судового устаткування.

Земснаряд (землесосний снаряд) – це плавзасіб для підводної розробки та видобутку ґрунтів, видобутку різних матеріалів (гравію, піску, сапропелі, дорогоцінних металів та ін.) з дна водойм.

Підприємство виробляє земснаряди різної продуктивності – від15 м³/год до 3500 м³/год по ґрунту та глибині розробки від 0,5 м до 25 м від поверхні води.

Сьогодні модельний ряд земснарядів НСС представлено 11 основними серіями, 64 модифікаціями, що дає змогу пропонувати клієнтам земснаряди, які максимально задовольняють їх потреби.

З метою захисту авторських прав на виробничу продукцію підприємство реєструє в Державному реєстрі патентів України на корисні моделі результати власної інтелектуальної творчості.

«ВВВ Спецтехніка» займає тверду позицію на ринку виробництва земснарядів і має бездоганну репутацію не тільки в Україні, а й в країнах ближнього і дальнього зарубіжжя. Підприємство постачає обладнання замовникам з Росії, Білорусі, Таджикистану, Казахстану, Англії, Франції, Бельгії, Нігерії, Конго, Сьєрра-Леоне, Руанди, о. Мартиніки тощо.

Компанія виготовляє земснаряди за власними проектами. Можлива розробка спеціального проекту та виготовлення обладнання з урахуванням галузі виробництва підприємства-замовника та/або сфер застосування.

Спеціалісти підприємства проводять для представників підприємства-замовника інструктаж роботи на земснарядах з метою правильної експлуатації обладнання, дотримання технологічних норм та досягнення максимального ефекту у розробці ґрунту.

«ВВВ-Спецтехніка» також надає наступні послуги: оренда земснаряда, днопоглибювані роботи, намив ґрунту, намив піску, очищення водосховищ.

Національний бізнес-рейтинг вже понад п'ять років поспіль відмічає досягнення підприємства нагородами «Лідер галузі», Leader of the branch. Нещодавно «ВВВ-Спецтехніка» визнано «Лідером року 2017».
Передзвонимо за 5 хвилин
Наш телефон
+38 (000) 123 4567