«АЛСЕР» – гарантія затишку будинку та офісу
«АЛСЕР» – гарантія затишку будинку та офісу
Другий рік поспіль ТОВ «Алсер» займає високу позицію в Національному бізнес-рейтингу і отримує звання «Лідер галузі». Це заслужена нагорода для команди професіоналів, які якісно виконують свою роботу.

Компанія виробляє жалюзі, штори і ролети з 2009 року. За цей час асортимент виробів перевищив 190 видів (більше 86 видів штор, більше 90 видів жалюзі, більше 18 видів ролет). Усі матеріали сертифіковані, а консультація, виміри і доставка виконуються безкоштовно.

Всього за 7 років команда обслужила більше 17500 замовників, серед яких широко відомі: мережа заправок «КЛО», Благодійний фонд «Освіта», інтернет-провайдер «Воля», компанії Nokia і Life, мережа будівельних магазинів «Епіцентр», ТМ «Росинка», ТМ «Наша Ряба», Київський політехнічний інститут, «Укрпошта» і «Нова пошта», мережа спортзалів «Спортлайф», компанія «Нафтогаз», «Ощадбанк», мережа медичних лабораторій «Діла» та ін. Крім того, клієнтами компанії є школи і дитячи садочки, яким вона надає продукцію за собівартістю.

ВИЗНАННЯ УСПІХУ

Як наголошують в «Алсер»: «Якість виробів і сервіс – завжди на першому місці». Підтвердження тому – численні позитивні відгуки на сайті і в соціальних мережах, і, звичайно ж, стіна пошани з більш ніж сотнею грамот і подяк замовників.

«Наша архітектурна майстерня займається дизайном інтер'єрів, тому ми постійно співпрацюємо з компаніями з облаштування простору. У «Алсер» ми замовили установку тканинних ролетів в офісі і галереї. Це надійний партнер для тих, хто хоче, щоб роботу виконали оперативно і якісно», – ось такий відгук залишила команда студії Sergey Makhno Architects.

Про досягнення компанії говорить і стабільна позиція в Національному бізнес-рейтингу другий рік поспіль. Престижну нагороду представники ТОВ «Алсер» отримали на Королівській церемонії нагородження, яка відбулася у одному з найпрестижніших концерт-холів Bel'etage.