ВСВ-ГРУП: звання «Лідер року» – знак довіри
ВСВ-ГРУП: звання «Лідер року» – знак довіри
ТОВ «ТПК «ВСВ-ГРУП» відоме як надійний партнер. Відтепер позитивна репутація підкріплена й нагородою «Лідер року 2017».
У 2006 році троє друзів розмірковували про те, як почати власний бізнес. Вирішили продавати ПВХ-завіси. Спочатку не було ні штату співробітників, ні великого офісу, а стрічкові ПВХ-завіси вироблялися в гаражі. Але ВСВ-Груп розширила асортимент своєї продукції та напрацювала клієнтську базу. Робота тривала навіть під час фінансової кризи в 2008 році.

Першим великим клієнтом став м'ясопереробний завод у Білій Церкві, який замовив не лише виготовлення ПВХ-завіс, а й секційні ворота від компанії «Кріспол». З цього почався новий період історії компанії. В асортименті з'явилися воротні та ролетні системи, а фірма почала співпрацю з відомими брендами Krispol, Doorhan і CAME.

На третій рік штат компанії почав поступово розширюватися: з'явилися менеджери, професійні монтажники та бухгалтери. ВСВ-Груп стрімко розвивається, переїжджає у великий офіс, збільшує об'єм продажів. У цей же час компанія стає лідером продажу автоматики CAME і секційних воріт Doorhan у східних регіонах України, а також розширює коло своїх партнерів, до яких додаються «Алютех» і Nice.

Перший ювілей став для компанії значим, адже в 2011 році ВСВ-Груп уперше бере участь у великій виставці будівельних матеріалів. З'являється рішення створити дилерську мережу, яка буде працювати по всій території України. Керівництво підписує договір офіційного партнера ГК «Алютех».

Це стає поштовхом для досягнення нових вершин. Тепер штат компанії нараховує вже 50 людей. Встановленням автоматики, воріт і ролет у східній частині країни займається 7 бригад професійних монтажників. У асортименті з'являються нові товари, зокрема й числі терасні системи і сонячно-захисні маркізи.

Разом із партнером «Алютех» ВСВ-Груп виводить на ринок України новинку – легкі та сучасні алюмінієві ворота ADS400. Дилерська мережа поступово розвивається.

У 2013 році ВСВ-Груп було визнано лідером з продажу секційних та в'їзних воріт ADS400 в Україні. Головний офіс компанії вирішили відкрити в Києві, щоб бути ближче до своїх клієнтів. Через рік дилерська мережа ВСВ-Груп значно розширюється – нараховує 10 філіалів по всій країні. Також відкривається шоу-рум, в якому всі бажаючі можуть ознайомитися з повною лінійкою продукції. Своїм клієнтам підприємство пропонує повний спектр сертифікованих захисних систем території, а саме:
  • автоматичні ворота;
  • ролетні системи;
  • автоматику;
  • сонцезахисні системи;
  • пвх-завіси;
  • двері.
ТОВ «ТПК «ВСВ-ГРУП» відоме як надійний партнер, який в першу чергу піклується про свого клієнта, а використовуючи матеріали і технології провідних європейських виробників. Відтеперь позитивна репутація підкріплена й нагородою «Лідер року 2017».

Керівництво ВСВ-Груп про нагороду

Визнання ВСВ-Груп «Лідером року 2017» є результатом щоденної кропіткої праці всього колективу компанії, адже найважливіше у політиці нашого підприємства – усвідомлення потреби клієнта та відповідальне ставлення кожного із працівників до вирішення поставлених завдань. Понад 15 000 задоволених клієнтів – наша гордість та мотивація завжди рухатися вперед.
Для нас почесне звання «Лідер року 2017» – знак якості і довіри. Це додатковий стимул цілеспрямовано реалізовувати свою бізнес-стратегію, виконувати зобов'язання перед партнерами і клієнтами, пропонувати продукцію, яка стає зразковою за рівнем комфорту в своєму класі. За 11 років існування на ринку торгівлі України ми сміливо можемо сказати: «Ми не боїмося труднощів»! Наша перемога – це мотивація підкорювати нові вершини, додаючи все більше новинок, в яких має потребу сучасне суспільство нашої країни.
Керівництво ВСВ-Груп про нагороду