Нагорода «Лідер галузі» – свідчення перспективності й амбітності компанії
Нагорода «Лідер галузі» – свідчення перспективності й амбітності компанії
ВСВ-Груп розширила асортимент своєї продукції та напрацювала клієнтську базу
«ЮТЕКС УКРАЇНА» – це молода компанія, та темпи її розвитку дуже швидкі. Підприємство виробляє оптоволоконні кабелі зв'язку та аксесуари до них, співпрацює з провідними виробниками сучасних компонентів волоконно-оптичної продукції. Запорукою свого успіху вважає висококваліфікованих фахівців та наполегливу працю всього колективу.

– Ми розвиваємо наше виробництво, щоб бути одним із лідерів на національному ринку та стати відомими за межами України, – розповідають в компанії. – Дорогу на світовий ринок ми торуємо, працюючи за міжнародними стандартами якості продукції, включаючи стандарт DIN/VDE 0888, та систем управління ISO 9001: 2015 та ISO 14001: 2015.

Отримання нагороди «Лідер галузі» підприємство вважає підтвердженням своєї перспективності та амбітності.

– Статус лідера дає нам змогу бути орієнтиром на світовому ринку серед виробників волоконно-оптичної продукції, а також допомагає нашим потенційним партнерам зробити вибір на нашу користь. – підкреслюють в «ЮТЕКС УКРАЇНА».

– З такою нагородою ми маємо змогу залучати нових партнерів та інвесторів в майбутньому, а також отримати національне та міжнародне визнання і популярність уже сьогодні.

Передзвонимо за 5 хвилин
Наш телефон
+38 (000) 123 4567