Вітаємо команду «МАДЕК» з нагородою лідера
Вітаємо команду «МАДЕК» з нагородою лідера
ТОВ НВП «МАДЕК» спеціалізується на створенні та обслуговуванні систем резервного і незалежного енергозабезпечення. За 26 років існування компанії кількість генераторних агрегатів і систем електроживлення, що встановлено в Україні та обслуговуються компанією, перевищила 5000 одиниць.

Підприємство реалізує проекти впровадження систем резервного та незалежного енергопостачання в різних сферах: від приватного сектора до оборонної промисловості. «МАДЕК» має досвід розробки систем енергозабезпечення для радіолокаційних станцій, систем управління, зв'язку, командних та штабних пересувних комплексів, встановлення дизельних генераторів на пересувну спеціальну техніку.

Компанія здійснює професійне сервісне обслуговування генераторів, електростанцій, ДБЖ (UPS), ремонт дизель-генераторів (дизельних електростанцій), газових генераторів і ДБЖ.

ТОВ НВП «МАДЕК» надає послуги з розробки передпроектних рішень, проектної документації, збору вихідних даних від органів місцевого самоврядування та оформлення повного пакету дозвільної документації в державних контролюючих органах.

У компанії розроблено та функціонує система управління якістю (ISO 9001:2008) стосовно проектування, виробництва, монтажу, обслуговування систем енергозабезпечення.

ТОВ НВП «МАДЕК» – генеральний дистриб'ютор заводу FG WILSON, системний інтегратор MTU Onsite Energy, офіційний партнер компаній Eaton, Legrand, ABB, дистриб'ютор компанії Euro-diesel, ексклюзивний представник компанії Horus Energia.
«Нагорода Національного бізнес-рейтингу та присвоєння статусу лідера, для нас це визнання професіоналізму, наполегливості та відмінного виконання поставлених нами завдань в обраній сфері. Ми вдячні за те, що підприємство відзначили нагородою «Лідер року», і надалі будемо сумлінно та плідно працювати для розвитку незалежного енергозабезпечення в Україні», – розповідають у компанії «МАДЕК».