ТОВ «Трієнс» – лідер на ринку виготовлення реклами
ТОВ «Трієнс» – лідер на ринку виготовлення реклами
ТОВ «Трієнс» – виробник зовнішньої та інтер'єрної реклами. За результатами національного рейтингування підприємтсво увійшло в перелік найефективніших у своїй галузі.
За результатами національного рейтингування підприємство ТОВ «Трієнс» увійшло в перелік найефективніших у своїй галузі. ТОВ «Трієнс» – виробник зовнішньої та інтер'єрної реклами. На українському ринку – вже 13 років. Серед постійних клієнтів відомі підприємства: Philips Ukraine, представництво Armstrong Europe GmbH, АХА Страхування, Правекс-Банк, Теплолюкс Україна, Укргазбанк, Інтеграл-Банк і багато інших.

Компанія пропонує наступні види продукції та послуг: комплексне рекламне оформлення фасадів будівель та архітектурно-художнє підсвічування, наддахові конструкції, вивіски, лайтбокси, сіті-лайти, банери, брандмауери, POS / POP продукція, виставочні та інформаційні стенди, рекламне оформлення автотранспорту та вітрин, розробка фірмового стилю тощо.

Сильна сторона компанії, яка допомогла вийти підприємству в лідери своєї галузі, – високий рівень професіоналізму команди, прагнення не просто робити свою роботу, а робити її на відмінно і створювати витвори мистецтва.

Директор компанії Костянтин Нестерчук поділився своїми емоціями від нагородження:

«Компанія «Трієнс» висловлює вдячність Національному бізнес-рейтингу за гідну оцінку наших заслуг. Для нас нагорода «Лідер Року 2017» – це зміцнення іміджу лідера на ринку виготовлення реклами, підтвердження, що «Трієнс» є сильним брендом. Це особливо високий статус для нас».