«НВП-Рудпромавтоматика» знов здобуло першість
«НВП-Рудпромавтоматика» знов здобуло першість
Підприємство «Рудпромавтоматика» вкотре підтвердило лідерську позицію у сфері виробництва електроустаткування. Компанія стабільно утримує статус кращої у своїй галузі, завойовуючи почесні нагороди Національного бізнес-рейтингу в декількох номінаціях: «Лідер галузі» в 2007, 2010, 2015, 2016 рр., «Експортер року» – в 2014 р.

ЯКІСТЬ – ПЕРЕДУСІМ

Увесь асортимент виробленого електроустаткування сертифікований і в процесі виготовлення проходить не одну ступінь випробувань. Підприємство бере участь в регіональній програмі із впровадження енергозберігаючих технологій, що дало відчутний економічний ефект. Також серед головних складових успіху ТОВ «НВП-Рудпромавтоматика»:

  • злагоджений колективний метод роботи;
  • високопрофесійний менеджмент у просуванні продукції і освоєння нових ринків України і зарубіжжя;
  • сучасна матеріально-технічна база виробництва;
  • розробка, випробування, впровадження і використання інноваційних технологій;
  • постійне нарощування виробничих потужностей;
  • висока якість продукції і гарантійне технічне обслуговування

НАГОРОДА НБР – ПІДТВЕРДЖЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ І СТАБІЛЬНОСТІ


Підприємство багато років входить в топ Національного бізнес-рейтингу, заснованого на аналізі фінансово-економічних показників. Такий чудовий результат діяльності – це велика праця команди професіоналів, безперервний розвиток і бажання бути кращими.

Нагорода Leader of the Branch 2016 – візитна картка підприємства, яка демонструє усім учасникам ринку (партнерам, споживачам, інвесторам) надійність і стабільність організації. Стати лідером серед конкурентів галузі непросто, але ще складніше утримувати цей рівень із року в рік, подаючи приклад і підтверджуючи високий економічний і соціальний статус на рівні усієї країни.

Оргкомітет Національного бізнес-рейтингу в Україні щиро вітає керівництво і команду ТОВ «НВП-Рудпромавтоматика» з присвоєною нагородою, яка стане стимулом в досягненні нових успіхів колективу! Будемо раді бачити вас в рейтингах кращих підприємств України 2017 року!