NetForce Ukraine: у лідери галузі за два роки
NetForce Ukraine:
у лідери галузі за два роки
NetForce Ukraine, з'явившись на українському ринку послуг із системного адміністрування в 2015 році, не лише впевнено зайняла свою нішу, а й обійшла конкурентів по галузі. Про це свідчать результати рейтингового аналізу показників діяльності. Тому нагорода «Лідер року» – це визнання наполегливості, амбітності та професіоналізму засновників та колективу, що привели до успіху.

Сьогодні компанія обслуговує понад 200 сайтів, виконує близько 500 завдань в місць, а 85% клієнтів, спробувавши співпрацю з NetForce Ukraine раз, залишаються з ними надовго.

Системне адміністрування – покликання засновників організації. Маючи великий досвід у цій сфері, вони заснували компанію NetForce Ukraine LLC, яка надає широкий спектр послуг в обслуговуванні корпоративного ІТ-сектору. А саме:

  • послуги з управління ІТ-інфраструктурою;
  • ІТ-консалтинг;
  • послуги інформаційної безпеки;
  • аутсорсинг бізнес-процесів;
  • технічна підтримка 24/7.
Також засновники підприємства відкрили навчальний центр IT Education Center, щоб навчати студентів IT- спеціальностям та ділитися з ними власним досвідом.

Саме любов до справи стала основним фактором успіху та розвитку.
Дуже приємно, що наш ентузіазм та зусилля оцінили. Для нас це показник того, що ми рухаємося в правильному напрямку, і додатковий стимул для подальшого розвитку, вдосконалення та покращення якості наших послуг.
директор компанії Павло Завада з приводу присвоєння статусу лідера