МедіаКомпас Україна
«МедіаКомпас Україна» продовжує лідирувати
ВСВ-Груп розширила асортимент своєї продукції та напрацювала клієнтську базу.
Компанія «МедіаКомпас Україна» понад 20 років успішно працює в області виставкової індустрії. Організовано вже понад 40 престижних міжнародних морських і транспортних виставок, учасниками яких стали 1018 компаній з 26 країн світу. В рамках форуму також щорічно проходять міжнародні конференції, саміти, круглі столи та презентації за підтримки Міністерства інфраструктури України та відповідно до плану заходів Організації Чорноморського Економічного Співробітництва.

Будучи видавцем журналу «Судоходство» – єдиного в Україні спеціалізованого журналу міжнародного рівня з 25-річним стажем, команда активно представляє його на найбільших міжнародних транспортних форумах у всіх країнах світу. Цікаво і вчасно висвітлює питання розвитку українського і світового судноплавства, суднобудування, роботи морських і річкових портів.

Команда «МедіаКомпас Україна» – це фахівці високого рівня, які забезпечують комфортні умови роботи в рамках заходу у виставковому комплексі, пропонують найкращі можливості публікації в журналі «Судоходство», готові підготувати будь-яку поліграфічну продукцію.
З 2015 року компанія «МедіаКомпас Україна» стабільно займає високі позиції в Національному бізнес-рейтингу в номінації «Імпортер року», що є прекрасним орієнтиром і мотиватором для нашої діяльності. Для того щоб тримати таку високу планку, колектив працює цілий рік. Менеджери відвідують безліч виставок і конференцій – як в Україні, так і за кордоном, – щоб знайти індивідуальний підхід до потенційних клієнтів і запропонувати нові ідеї партнерам.

зазначають у «МедіаКомпас Україна»
Передзвонимо за 5 хвилин
Наш телефон
+38 (000) 123 4567