Кращі підприємці відсвяткували свої бізнес-успіхи на Весняному балу

Кращі підприємці відсвяткували свої бізнес-успіхи на Весняному балу
Керівники та провідні спеціалісти були також відзначені персональними нагородами.
20 квітня 2018 року в Астані відшумів Весняний бал для провідних підприємств казахстанської та української економіки. Майже півсотні компаній отримали престижні нагороди Національного бізнес-рейтингу за вагомий внесок у процвітання своїх країн, розвиток міжнародної торгівлі, ведення прозорого і відповідального бізнесу. Урочистий вечір відбувся в столичному Будинку прийомів «Салтанат Сарайы».

Керівники видобувних, переробних, виробничих, будівельних, медичних, торговельних, транспортних, освітніх і багатьох інших підприємств піднялися в цей день на сцену за заслуженими медалями.

Отримувати визнання і нагороди дуже приємно. Особливо, якщо це заслуга не однієї людини.
Ми нагороджуємо сумлінних платників податків. Тих, за чий рахунок процвітає країна, – підкреслив Президент Союзу Національних бізнес-рейтингів Валерій Гіжицький. – Всім учасникам ринку нагороди говорять про те, що цим компаніям-лідерам можна довіряти, адже за них народ вже проголосував своїм тенге.

Україну на урочистостях представила Оксана Рязанова – директор ТОВ «Прайм-Принт». Компанія вже понад 10 років є надійним партнером із виготовлення поліграфічної продукції. Друкарня «Прайм-Принт» – це сучасне підприємство повного циклу в м. Києві, яке здійснює цілий комплекс поліграфічних робіт – від додрукарської підготовки до фінальної обробки готових виробів.

Отримувати визнання і нагороди дуже приємно. Особливо, якщо це заслуга не однієї людини, а величезної команди в 250 чоловік, – поділилася враженнями генеральний директор мережі оптичних салонів Actual Optic Анна Яковлева. – Для мене церемонії нагородження – це величезна можливість познайомитися не тільки з бізнесменами Казахстану, а й інших країн.
Керівники підприємств-лідерів піднялися в цей день на сцену за заслуженими медалями.
Атмосферу свята створив яскравий концерт на честь лідерів економіки і банкет. Букет пісенних композицій учасникам зустрічі подарувала народна улюблениця, казахстанська співачка Тамара Асар.

Також учасників зустрічі чекало безліч приємних сюрпризів від організаторів та спонсорів. Серед бізнесменів розіграли подарунки, сертифікати на послуги від
- ТОВ «МІЙ УЛЮБЛЕНИЙ ДОКТОР» (стоматологія), - ТОВ «CES FOR YOU» (послуги освіти),
- ТОВ «FAMILY DENTAL CLINIC» (стоматологія),
- ТОВ «AL-BARAKAT BUSINESS-GROUP» (оптова та роздрібна торгівля чаєм),
- ТОВ «ОХОРОННЕ АГЕНТСТВО NBN-SECURITY» (охорона об'єктів, супровід вантажів та матеріальних цінностей, забезпечення особистої безпеки),
- ТОВ «ПРАЙМ-Принт» (виготовлення поліграфічної продукції),
- ТОВ «АКТУАЛЬ КЛУБ ОПТИКА ЛТД» (мультибрендова мережа оптичних салонів).

Весняний бал став відмінним майданчиком для того, щоб підприємці змогли познайомитися з колегами, завести корисні ділові зв'язки, обговорити бізнес-теми, упіймати нові ідеї, знайти натхнення для нових успіхів.