Лідери НБР обговорили інвестиційний бізнес в Азербайджані
Лідери НБР обговорили інвестиційний бізнес в Азербайджані
Міжнародна ділова зустріч для лідерів економіки відбулася в Баку 27 лютого – 1 березня 2018 р. У програмі заходу – конференція з питань інвестування та екскурсії. Подію відвідали підприємці з Казахстану, України та Азербайджану.

У зустрічі взяли участь бізнесмени, які займаються будівництвом, сільським господарством, проектуванням, бурінням свердловин, організацією харчування, торгівлею, надають послуги в нафтогазовій галузі, виробники товарів і представники багатьох інших сфер діяльності. Серед них – володарі нагород НБР в Україні: ПМП «Модуль» та ТОВ «Спецвисотбуд». Усіх гостинно прийняв Winter Park Hotel Baku.

Про інвестиції як спосіб пасивного доходу розповів Президент Союзу НБР Валерій Гіжицький – досвідчений інвестор і управлінець. Учасники конференції обговорили, куди краще вкладати гроші, як диверсифікувати інвестиції і застрахуватися від можливих втрат та інші важливі для успішного капіталовкладення питання.
Приємно усвідомлювати, що Національний бізнес-рейтинг зібрав разом стільки позитивних і успішних керівників. Отримала масу задоволення від спілкування. Завдяки таким виїзним зустрічам я знаходжу багато друзів з різних країн.
зазначила організатор події, голова оргкомітету НБР в Казахстані Гульнара Хабібрахманова
Після ділової частини учасники заходу вирушили на екскурсії по Баку, де нові райони і бізнес-центри гармонійно перемежовуються з історичними кварталами, і передмістю. Бізнесмени відвідали мечеть Бібі-Ейбат, Нагорний парк, Бакинський бульвар і Старе місто – Ічері Шехер. Побачили наскальні малюнки (петрогліфи, яким 4–5 тис. років) і грязьові вулкани в Гобустанському заповіднику. Також побували в Храмі вічного вогню Атешгях, де в давнину було розташовано святилище зороастрійців.