«Гера»: трикратний лідер рейтингу підприємств
«Гера»: трикратний лідер рейтингу підприємств
Ефективна стратегія розвитку підприємства, правильні управлінські рішення, сумлінна праця всієї команди стали основою вагомих успіхів.
Компанія «Гера» заснована у 1992 році і за час своєї роботи компанія здобула статус надійного партнера серед українських клієнтів і зарубіжних постачальників. У компанії працює понад 50 висококваліфікованих фахівців.

Підприємство – авторизований постачальник торгового електронного обладнання провідних виробників ID-ринку, а також виробник фіскальної техніки серії MG і витратних матеріалів (ріббонів і самоклеючих етикеток).

ТОВ «Гера» є членом Асоціації «Українські електроніка, комп'ютери, касові апарати». Керівник Віктор Прошунін входить до Ради Асоціації, в якій є представники усіх регіонів України.

Ефективна стратегія розвитку підприємства, правильні управлінські рішення, сумлінна праця всієї команди стали основою вагомих успіхів. З 2015 року за результатами Національного бізнес-рейтингування компанія «Гера» щорічно отримує статус «Лідера галузі». Також підприємство визнано «Експортером року 2016».

У 2017 році компанія Гера пройшла сертифікацію на відповідність системи управління якістю з ISO 9001: 2015, що підтверджує гарантію якості продукції, яка випускається та поставляється, і сервісного обслуговування, а також надійність і стабільність підприємства.