Бюро перекладів «АЗУРІТ» вдруге визнано лідером
Бюро перекладів «АЗУРІТ» вдруге визнано лідером
Компанія «Азуріт» увійшла до числа найкращих підприємств України за авторитетною оцінкою Національного бізнес-рейтингу та визнана «Лідером року 2017».
Компанія «Азуріт» увійшла до числа найкращих підприємств України за авторитетною оцінкою Національного бізнес-рейтингу та визнана «Лідером року 2017». Відтепер успішність, стабільність і високу репутацію підприємства підтверджують престижні нагороди.

ШЛЯХ ДО ВЕРШИНИ

Бюро перекладів «АЗУРІТ» у 2007 році заснувала Ольга Фісунова, пропрацювавши в цій галузі не один рік, і вивчивши її досить добре. Звісно, не обійшлося без любові до своєї справи і самовідданості. Надихнуло на заснування прагнення самостійності, створення своєї компанії, де можна реалізувати найсміливіші ідеї. І, безумовно, не останню роль зіграла моральна підтримка батьків.

Вже в перший місяць роботи компанія отримала хоча й мінімальний, але дохід, і за перший рік роботи мала значну кількість постійних клієнтів, яких задовольнила якість наданих послуг і сервіс компанії.

Місія Бюро перекладів «АЗУРІТ» – надавати клієнтам якісні послуги письмового і усного перекладу, супутніх послуг, а також отримувати задоволення від своєї справи. А найбільше задоволення – це коли висловлюють подяку за гарну, вдалу роботу!

БУДНІ ЛІДЕРА

Сьогодні компанія займається наданням перекладацьких послуг на понад 60 мов світу. Переважно це спеціалізовані напрямки, такі як медичний, технічний, юридичний переклад, робота з матеріалами для IT-галузі, нафтогазової промисловості і багатьох інших вузькоспеціалізованих галузей.
Підприємство у своїй діяльності дотримується наступних принципів:
  • Висока якість
  • Надійність
  • Швидкість
  • Чітке дотримання строків
  • Постійний розвиток і самовдосконалення

ТАЛАНТ ПОЧИНАЄТЬСЯ З ЛЮБОВІ

ТОВ «ТПК «ВСВ-ГРУП» відоме як надійний партнер, який в першу чергу піклується про свого клієнта, а використовуючи матеріали і технології провідних європейських виробників. Відтепер позитивна репутація підкріплена й нагородою «Лідер року 2017».
У свою роботу ми вкладаємо
не тільки працю, а й душу. Вірність, самовідданість
і, звичайно ж, любов до своєї роботи дають нашій команді можливість надавати клієнтам якісні послуги перекладу, бути попереду багатьох конкурентів, лідирувати у сфері перекладацьких послуг
У Бюро «АЗУРІТ» працюють тільки професійні фахівці з чималим досвідом роботи. Кожен – професіонал на своєму місці: менеджери, перекладачі, редактори, верстальники, коректори, харизматичні координатори проектів і керівники.

В ЄДНОСТІ – СИЛА

Запорука успіху – взаєморозуміння в колективі, взаємодопомога, підтримка цілей компанії. Тільки спільними зусиллями можна реалізувати важливі ідеї, цікаві проекти, досягти бажаного результату. І тому підтвердження – сьогоднішня нагорода компанії від Національного бізнес-рейтингу, який провів об'єктивну комплексну оцінку результатів діяльності і визнав Бюро перекладів «Лідером року 2017 року». Національний сертифікат «Спеціаліст року» отримала координатор проектів Михайлик Анастасія.
Нагорода «Лідер року» – це визнання на національному рівні якості послуг перекладу, які ми надаємо вже 10 років, визнання наших досягнень, що додає сили і рішучості розвивати нашу компанія як в Україні, так і за її межами», – вважає керівник компанії.
В арсеналі Бюро перекладів «АЗУРІТ» це вже друга нагорода НБР, у 2015 році компанія була відмічена золотою медаллю та сертифікатом «Лідер галузі 2015», а керівник – іменним орденом «Гордість Країни» за професійні досягнення в галузі послуг письмового та усного перекладу. Сертифікатом «Спеціаліст року» нагороджено директора IT-напрямку.